Groene-pixelvorming wanneer u videomateriaal afspeelt dat u hebt gekocht in de iTunes Store

Werk macOS bij of voer een upgrade uit.

In de volgende gevallen ziet u mogelijk groene-pixelvorming of videovervorming wanneer u op uw Mac videomateriaal afspeelt dat u hebt gekocht in de iTunes Store:

• als u macOS High Sierra op een volume hebt geïnstalleerd en dit hebt opgestart vanaf een ander volume dat een oudere versie van macOS gebruikt; of
  • als u macOS High Sierra op uw computer hebt geïnstalleerd en vervolgens OS X Yosemite of een oudere versie opnieuw hebt geïnstalleerd.

Ga verder om het probleem op te lossen.

Het probleem oplossen

Als u macOS High Sierra, Sierra of OS X El Capitan gebruikt, installeert u alle beschikbare updates voor het betreffende besturingssysteem.

Als u OS X Yosemite of een oudere versie gebruikt, leest u hoe u kunt upgraden naar macOS High Sierra met behulp van de App Store op uw Mac.

Meer hulp

Neem contact op met Apple Support of gebruik reportaproblem.apple.com als de hierboven genoemde stappen het probleem met het afspelen nog niet hebben kunnen oplossen.

Meer informatie over het downloaden en bekijken van HD-video.