Over macOS Server 5.5

Nadat u de upgrade naar macOS High Sierra 10.13.3 hebt uitgevoerd, kunt u bijwerken naar macOS Server 5.5.

Op een Mac met macOS High Sierra 10.13.3 voert u de update naar macOS Server 5.5 uit vanuit het paneel 'Updates' van de Mac App Store. Om onderbreking van services te voorkomen, worden macOS Server-updates niet automatisch geïnstalleerd, ook niet als u ervoor hebt gekozen om andere updates automatisch vanaf de Mac App Store te installeren.

Tijdens de installatie ziet u mogelijk het bericht ‘Het programma Server is vervangen’. Dit is normaal bij de update. Alle instellingen en gegevens van Server blijven tijdens de update behouden.

Na de installatie opent u de Server-app om de configuratie van alle eerder geconfigureerde voorzieningen te voltooien.

Profielbeheer

De algemene prestaties van Profielbeheer op systemen met een groot aantal ingeschreven apparaten zijn in Server 5.5 verbeterd. Verder zijn de volgende problemen opgelost:

• Een probleem waarbij taken voor sommige apparaten mogelijk niet worden voltooid als het profiel 'Instellingen voor iedereen' is geïnstalleerd.
  • Een probleem waarbij hoog CPU-gebruik optrad en taken niet konden worden voltooid.
  • Een probleem dat leidde tot een onjuist geconfigureerde IKEv2 VPN-configuratiepayload.
  • Een probleem waardoor apparaatinschrijvingstaken niet werden voltooid.
  • Een probleem waardoor Active Directory-gebruikers niet konden inloggen op het portaal 'Mijn apparaten'.
  • Een probleem waardoor DEP of ASM niet opnieuw kon worden ingeschakeld als een verlopen of ongeldig token in gebruik was ten tijde van de wijziging van de algemene voorwaarden van DEP of ASM.

NetBoot

• Oplossing voor een probleem waardoor NetBoot-schijfkopieën niet konden worden aangeboden.
Publicatiedatum:Thu Feb 08 00:17:01 GMT 2018