Muziek toevoegen aan uw wachtrij die u als volgende wilt afspelen op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

Speel een nummer af en laat automatisch vergelijkbare nummers afspelen. Of zet muziek in de wachtrij die u daarna wilt afspelen. Deel de bediening van uw wachtrij. En zet uw wachtrij over van uw iPhone naar uw HomePod, zodat u non-stop kunt blijven luisteren. Allemaal met Apple Music.

'Speel automatisch af' laten kiezen wat het volgende nummer wordt

Met 'Speel automatisch af' hoeft u niet meer te kiezen wat u hierna beluistert. Speel gewoon een nummer af. 'Speel automatisch af' zoekt dan naar vergelijkbare nummers en speelt ze daarna af.

Uw wachtrij voor 'Speel automatisch af' bekijken:

1. Tik onderaan het scherm op het nummer dat nu wordt afgespeeld.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek van het scherm op 'Hierna' symbool 'Hierna'.
  3. Scrol omlaag naar 'Speel automatisch af'.

Tik op de knop 'Speel automatisch af' symbool van de knop 'Speel automatisch af' in de rechterbovenhoek van het scherm om deze functie in of uit te schakelen. Als u 'Speel automatisch af' op een van uw apparaten uitschakelt, wordt deze functie uitgeschakeld op elk apparaat dat is ingelogd met uw Apple ID.

iPhone met de knop 'Speel automatisch af' op het scherm 'Hierna'

'Speel automatisch af' is alleen beschikbaar als u een abonnement op Apple Music hebt.

Kiezen wat u hierna wilt afspelen

1. Open de Apple Music-app en speel muziek af.
  2. Zoek een nummer, album of afspeellijst om als volgende af te spelen.
  3. Als u iets vindt, houdt u het ingedrukt en kiest u wanneer u het wilt afspelen:
    • Om uw selectie direct af te spelen na het nummer dat nu wordt afgespeeld, tikt u op 'Speel hierna af' symbool 'Speel hierna af'.
    • Tik op 'Speel als laatste af' om uw selectie naar de onderkant van uw muziekwachtrij te verplaatsensymbool 'Speel als laatste af'.

iPhone met een nummer dat is geselecteerd om als volgende af te spelen

Bekijken wat hierna wordt afgespeeld en dit wijzigen

1. Tik onderaan het scherm op het nummer dat nu wordt afgespeeld.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek van het scherm op 'Hierna' symbool 'Hierna'.
  3. Hier kunt u de wachtrijen 'Hierna' en 'Speel automatisch af' bekijken en wijzigen.
    • De volgorde van muziek wijzigen: versleep de drie regels symbool 'Wijzig volgorde' naast een nummer omhoog of omlaag.
    • Een nummer verwijderen: veeg naar links over een nummer en tik op 'Verwijder'.

iPhone met muziek waarvan de volgorde wordt gewijzigd op het scherm 'Hierna'

Als u muziek afspeelt die niet in uw wachtrij staat, ziet u een optie om uw muziekwachtrij te wissen. Als u 'Wis' kiest, wordt de muziek in de wachtrij vervangen door de muziek die u hebt geselecteerd om af te spelen.

De bediening van een muziekwachtrij delen op een Apple TV of HomePod

Als u bij een vriend thuis bent of gasten op bezoek hebt, kunt u allemaal muziek toevoegen aan de wachtrij op een Apple TV of HomePod. Iedereen die muziek wil toevoegen, heeft een abonnement op Apple Music en een iPhone, iPad of iPod touch nodig.

1. Verbind uw iPhone, iPad of iPod touch met hetzelfde wifinetwerk als de Apple TV of HomePod.
  2. Open de Apple Music-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  3. Tik op de speler onderaan het scherm.
  4. Tik op 'AirPlay' AirPlay-symbool.
  5. Scrol en tik op de kaart voor HomePod of Apple TV. Tik daarna opnieuw op de kaart om terug te keren naar de Apple Music-app en de muziekwachtrij voor dat apparaat te bekijken.
  6. Zoek nummers, albums of afspeellijsten die u hierna wilt afspelen, houd deze ingedrukt en kies wanneer u deze wilt afspelen:
    • Om uw selectie direct af te spelen na het nummer dat nu wordt afgespeeld, tikt u op 'Speel hierna af' symbool 'Speel hierna af'.
    • Tik op 'Speel als laatste af' om uw selectie naar de onderkant van de muziekwachtrij te verplaatsensymbool 'Speel als laatste af'.

Een muziekwachtrij overzetten van uw iPhone naar uw HomePod

Werk uw HomePod en iPhone bij naar de nieuwste versie van iOS. Daarna kunt u de nummers waarnaar u luistert automatisch of met een simpele tik heen en weer tussen uw apparaten overzetten.

• Om de nummers die u afspeelt op uw iPhone over te zetten naar uw HomePod, plaatst u de iPhone op minder dan een meter afstand van uw HomePod. Tik daarna op het bericht 'Speel af op HomePod' op uw iPhone.
  • Om de nummers die u afspeelt automatisch van de iPhone naar de HomePod over te zetten en vice versa, houdt u de iPhone bij de bovenkant van de HomePod.

HomePod is niet in alle landen en regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.