Fotoprojecten maken met extensies van andere makers in Foto's

Met extensies kunt u boeken, kaarten, websites, diavoorstellingen, wanddecoraties, fotocadeaus en meer maken in Foto's voor macOS.

Met projectextensies voor Foto's van andere makers krijgt u nog meer mogelijkheden naast het assortiment van boeken, kalenders, kaarten, diavoorstellingen en afdrukken dat Apple al aanbiedt. Lees hoe u extensies van andere makers gebruikt in Foto's voor macOS.

Een Foto's-extensie installeren

1. Open Foto's. Klik onder 'Archief' > 'Maak aan' op 'Meer'.
  2. De Mac App Store wordt geopend en toont een selectie van projectextensies van andere makers die compatibel zijn met Foto's. Bekijk de beschikbare apps en klik erop voor meer informatie.
  3. Download de extensie naar de Mac via de optie 'Installeer app' in de Mac App Store.
  4. Ga terug naar Foto's en kies 'Archief' > 'Maak aan'.

Een project aanmaken met Foto's-projectextensies

1. Selecteer in uw Fotobibliotheek een herinnering, een album of enkele afzonderlijke foto's die u in een project wilt opnemen.
  2. Kies 'Archief' > 'Maak aan' of klik op  naast 'Mijn projecten' in de navigatiebalk van Foto's.
  3. Selecteer de projectextensie die u wilt gebruiken.
  4. De eerste keer dat u de extensie gebruikt, ziet u een dialoogvenster waarin toestemming wordt gevraagd voor toegang tot uw fotobibliotheek. Klik op 'OK'.
  5. Wanneer het projectcanvas in Foto's is geladen, volgt u de instructies die door de extensie worden gegeven.

Foto's-extensies uitschakelen

Als u een Foto's-extensie niet meer wilt gebruiken, kunt u deze uitschakelen in Systeemvoorkeuren. Dit doet u als volgt:

1. Kies het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Extensies'.
  2. Klik links in de navigatiekolom op 'Fotoprojecten'. Apps met Foto's-extensies worden weergegeven in de lijst.
  3. U schakelt een extensie uit door het selectievakje uit te schakelen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.