Over de macOS High Sierra 10.13.3-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.3-update verbetert de stabiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verhelpt een probleem waarbij gesprekken in Berichten mogelijk tijdelijk in de verkeerde volgorde worden weergegeven
  • Lost een probleem op waarbij uw Mac mogelijk niet meer reageert wanneer deze is verbonden met een SMB-server

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.