Meer informatie over iCloud in China

Meer informatie over de wijzigingen van de iCloud-voorzieningen in China.

iCloud-voorzieningen op het vasteland van China worden nu beheerd door de Chinese internetprovider GCBD (Guizhou-Cloud Big Data Industrial Development Co., Ltd.). Zo kunnen we de iCloud-voorzieningen in China verder verbeteren en voldoen aan de Chinese regelgeving.

Op het gebruik van de iCloud-voorzieningen en alle gegevens die u opslaat in iCloud, zoals foto's, video's, documenten en reservekopieën, zijn de nieuwe voorwaarden van iCloud onder beheer van GCBD van toepassing.

Bent u geen Chinees staatsburger en niet woonachtig op het vasteland van China, dan kunt u de land- of regio-instelling van uw Apple ID veranderen in uw huidige land of regio en iCloud blijven gebruiken onder de huidige voorwaarden van Apple.