Als een iPhone, iPad of iPod touch onverwacht herstart

Lees wat u moet doen als uw apparaat met iOS 11 meerdere keren onverwacht herstart op of na 2 december 2017.

Probeer uw apparaat bij te werken naar iOS 11.2. Nadat u op 'Download en installeer' tikt, gaat het downloaden verder zelfs als het apparaat wordt herstart. Wacht tot de update is voltooid.

Als u niet kunt bijwerken, schakelt u berichtgeving voor alle apps op het apparaat uit. Vervolgens werkt u het apparaat bij naar iOS 11.2:

1. Tik op 'Instellingen' > 'Berichtgeving'.
  2. Tik op een app en schakel 'Sta berichtgeving toe' uit. Herhaal deze stap voor elke app.
  3. Het apparaat bijwerken naar iOS 11.2.
  4. Na het bijwerken, tikt u op 'Instellingen' > 'Berichtgeving' en schakelt u 'Sta berichtgeving toe' weer in voor elke app.

U kunt het apparaat ook bijwerken met iTunes. Volg deze stappen:

1. Open iTunes. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie hebt.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer met de meegeleverde USB-kabel. Het aangesloten apparaat wordt weergegeven als symbool in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Lees wat u kunt doen als u het symbool niet ziet
  3. Klik op het symbool van het apparaat.
  4. Klik in de tab 'Overzicht' op 'Zoek naar update'. Nadat u op 'Download en werk bij' tikt, gaat het downloaden verder zelfs als het apparaat wordt herstart. Wacht tot de update is voltooid.

Als u niet kunt bijwerken of nog steeds problemen hebt na het bijwerken, neemt u contact op met Apple Support.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.