Als je de waarschuwing 'Dit accessoire wordt mogelijk niet ondersteund' ziet op je Apple apparaat

Je ziet mogelijk deze waarschuwing wanneer je accessoire beschadigd is, niet door Apple is gecertificeerd of niet wordt ondersteund door jouw apparaat, of als een poort van het apparaat beschadigd of vuil is. Lees hier wat je moet doen.

Werk bij naar de nieuwste iOS-versie

Voor sommige accessoires is mogelijk de nieuwste versie van iOS vereist. Zorg ervoor dat je bijwerkt naar de nieuwste versie van iOS.

Controleer of het accessoire compatibel is

Als dit de eerste keer is dat je probeert het accessoire te gebruiken, controleer je of het werkt met jouw apparaat. Sommige accessoires werken alleen met bepaalde modellen van iPhone, iPad of iPod touch. Als je twijfelt, neem je contact op met de fabrikant.

Controleer de aansluitingen

Koppel het accessoire los en sluit het opnieuw aan om de waarschuwing te wissen. Als de waarschuwing nog steeds wordt weergegeven, controleer je de connectors op het accessoire en je apparaat op schade of vuil. Indien nodig verwijder je voorzichtig de vuildeeltjes en maak je de connectors op je apparaat schoon.

Meer informatie

Als je deze waarschuwing ziet en geen accessoires hebt aangesloten, neem je contact op met Apple Support.

Lees wat je kunt doen als je apparaat niet wordt opgeladen.