Als er nummers ontbreken na het bijwerken van GarageBand

Na het bijwerken naar GarageBand voor iOS 2.3 op uw iPhone of iPad, vindt u mogelijk bepaalde nummers niet die op het apparaat zijn opgeslagen.

Als u meer dan 100 nummers lokaal op het iOS-apparaat hebt opgeslagen, ziet u deze na het bijwerken naar GarageBand voor iOS 2.3 mogelijk niet. De projecten zijn niet verwijderd en kunnen worden hersteld. Werk bij naar GarageBand voor iOS 2.3.1 om dit probleem op te lossen.

Zo werkt u de app bij:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  2. Open de App Store en tik op 'Updates'.
  3. Tik op 'Werk alle bij' als er updates beschikbaar zijn.
  4. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in als u hierom wordt gevraagd.

Nadat u GarageBand hebt bijgewerkt, tikt u op 'Bladeren' in de nummerkiezer of de Bestanden-app (u moet mogelijk meerdere keren tikken) en tikt u vervolgens in het menu 'Bladeren' op 'Op mijn [apparaat]'. Tik op de map 'GarageBand' voor toegang tot de nummers op het apparaat.