Je HomePod bijwerken

Gebruik de Home-app op je iPhone, iPad of Mac om de software op je HomePod of HomePod mini bij te werken.

Nieuwe software-updates worden standaard automatisch geïnstalleerd op een HomePod en HomePod mini, maar je kunt ook handmatig controleren op updates in de Woning-app op je iPhone, iPad of Mac.

1. Zorg ervoor dat je apparaat is bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS, iPadOS of macOS.

2. Open de Woning-app.

3. Tik of klik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding en vervolgens op 'Woninginstellingen' > 'Software-update'.

4. Als er een nieuwe update beschikbaar is, selecteer je 'Werk bij'.

'Update beschikbaar' verschijnt onder 'Automatische updates' op het scherm 'Updates' in de Woning-app

Als er geen nieuwe update beschikbaar is, kun je 'HomePod' selecteren om automatische updates in te schakelen en automatisch de nieuwste software te installeren wanneer deze beschikbaar is. Software-update geeft ook aan of je HomePod al up-to-date is en welke versie van de HomePod-software is geïnstalleerd.

Er verschijnt een draaiend wit lampje bovenop de HomePod terwijl deze wordt bijgewerkt. Het bijwerken kan enige tijd duren. Zorg ervoor dat je HomePod aangesloten blijft op de netvoeding tijdens het bijwerken.