Over de aandachtgerichte functies van de iPhone X

Leer hoe u de aandachtgerichte functies in- of uitschakelt op uw iPhone X.

Aandachtgerichte functies in- of uitschakelen

Zelfs als u geen gebruik maakt van Face ID, zal de TrueDepth-camera van de iPhone X intelligent geactiveerd worden ter ondersteuning van aandachtgerichte functies. Denk aan het donker maken van het beeldscherm als u niet naar uw iPhone kijkt of het waarschuwingsgeluid van meldingen lager zetten als u naar uw apparaat kijkt.

Als u deze functies niet wilt gebruiken, gaat u naar Instellingen > 'Face ID en toegangscode' en schakelt u 'Voorzieningen aandachtsdetectie' uit.