Functies voor aandachtsdetectie op uw iPhone X of iPad Pro

Lees hier hoe u de functies voor aandachtsdetectie op uw iPhone X of nieuwer, iPad Pro 11-inch of iPad Pro 12,9-inch in- of uitschakelt.

Functies voor aandachtsdetectie in- of uitschakelen

Ook als u geen gebruik maakt van Face ID, wordt de TrueDepth-camera van de iPhone X of nieuwer, iPad Pro 11-inch of iPad Pro 12,9-inch op intelligente wijze geactiveerd om functies voor aandachtsdetectie te ondersteunen. Bijvoorbeeld:

• Het beeldscherm wordt pas gedimd als u niet meer naar uw apparaat kijkt.
  • Het waarschuwingsgeluid van meldingen wordt zachter gezet als u naar uw apparaat kijkt.

Als u deze functies niet wilt gebruiken, gaat u naar 'Instellingen' > 'Face ID en toegangscode' en schakelt u 'Voorzieningen aandachtsdetectie' uit.