Het modelnummer van uw iPhone, iPad of iPod touch opzoeken

Lees hoe u het modelnummer van uw iOS-apparaat kunt vinden.

In 'Instellingen'

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Rechts naast 'Model' staat het onderdeelnummer. Als u op het onderdeelnummer tikt, verschijnt het modelnummer.

Op het apparaat zelf

Bij de iPhone 8 en nieuwer vindt u het modelnummer door de simkaarthouder te verwijderen en te kijken in de sleuf voor de simkaarthouder. Zorg voor heldere verlichting van bovenaf. Het modelnummer staat op de bovenzijde (de kant van het beeldscherm).

Bij de iPhone 7 en ouder, iPad en iPod touch staat het modelnummer op de achterzijde van het apparaat.