Over de macOS High Sierra 10.13.2-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.2-update verbetert de beveiliging, stabiliteit en compatibiliteit van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verbetert compatibiliteit met bepaalde USB-audioapparaten van derden.
  • Verbetert VoiceOver-navigatie bij het bekijken van pdf-document in Voorvertoning.
  • Verbetert compatibiliteit van Brailleleesregels met Mail.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert prestaties bij het gebruik van inloggegevens die zijn opgeslagen in de sleutelhanger om SharePoint-websites te openen die NTLM-verificatie gebruiken.
  • Lost een probleem op waarbij werd voorkomen dat de Mac App Store en andere processen aangeroepen door Start Daemons goed werken op netwerken die proxygegevens gebruiken die zijn opgegeven in een PAC-bestand.
  • Als u uw Active Directory-gebruikerswachtwoord wijzigt buiten voorkeuren voor Gebruikers en Groepen, kan het nieuwe wachtwoord nu worden gebruikt om uw FileVault-volume te ontgrendelen (voorheen kon het volume alleen met het oude wachtwoord worden ontgrendeld).
  • Verbetert compatibiliteit met SMB-thuismappen wanneer het delingspunt een dollarteken in de naam heeft staan.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Publicatiedatum:Thu Dec 14 07:17:16 GMT 2017