Over de macOS High Sierra 10.13.1-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.1-update verbetert de beveiliging, stabiliteit en compatibiliteit van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Biedt ondersteuning voor 70 nieuwe emoji, waaronder etenswaren, dieren, mythische wezens, kledingopties, expressievere gezichten, genderneutrale karakters en meer.
  • Lost een probleem op waarbij Bluetooth niet beschikbaar leek te zijn tijdens Apple Pay-transacties.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de berichtensynchronisatie van Microsoft Exchange in Mail.
  • Lost een probleem op waarbij Spotlight geen toetsenbordinvoer accepteert.

Inhoud voor bedrijven:

• Verbetert de betrouwbaarheid van printen met SMB.
  • Maakt Touch ID-voorkeuren beschikbaar terwijl u bent ingelogd met een mobiel account op MacBook Pro met Touch Bar.
  • Biedt ondersteuning voor het ontgrendelen van een door FileVault gecodeerd APFS-volume door het gebruik van een bestand met een herstelsleutelhanger. Typ voor details man diskutil in Terminal.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.