Als GarageBand voor iOS niet opent na een update naar iOS 11

Als GarageBand niet opent nadat u uw iPhone, iPad of iPod touch hebt bijgewerkt naar iOS 11, schakelt u iCloud voor GarageBand uit op uw apparaat.

1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' en tik op 'iCloud'.
  2. Ga naar 'Apps die iCloud gebruiken' en schakel 'GarageBand' uit. Tot dit probleem is opgelost, kunt u niet bij GarageBand-nummers die in iCloud Drive worden bewaard, maar deze worden niet verwijderd van iCloud. Nieuwe nummers worden bewaard op uw apparaat.

Apple is hiervan op de hoogte en onderzoekt mogelijke oplossingen.