Als een Bluetooth-apparaat niet opnieuw verbinding maakt met uw Mac wanneer Windows wordt uitgevoerd

Wanneer in Windows op de Mac geen activiteit plaatsvindt, kan het gebeuren dat een Bluetooth-apparaat (bijvoorbeeld een muis of toetsenbord) niet automatisch opnieuw verbonden wordt. Lees hier wat u moet doen.

Om dit probleem op te lossen, gebruikt u eerst Windows Update, zodat u zeker weet dat uw Windows-installatie beschikt over de meest recente besturingsprogramma's. Meer informatie vindt u in dit artikel op de website van Microsoft Support: A Bluetooth mouse or keyboard fails to reconnect after being left idle (Bluetooth-muis of -toetsenbord maakt niet opnieuw verbinding na inactiviteit).

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.