Als media niet zoals verwacht wordt weergegeven in iMovie voor macOS

Als media niet zoals verwacht wordt weergegeven in iMovie, bevat het project mogelijk media in een niet-ondersteunde structuur. Upgrade uw Mac naar macOS High Sierra en werk iMovie bij naar versie 10.1.7 voor aanvullende ondersteuning voor mediastructuren.

Als u geen foto's of video's uit de iCloud-fotobibliotheek kunt toevoegen aan een iMovie-project, de fragmenten in de mediabibliotheek of een project grijs worden weergegeven of de video niet kan worden afgespeeld, voert u een upgrade uit op de Mac naar macOS High Sierra. Na het upgraden naar macOS High Sierra, werkt u iMovie bij via de App Store-app op de Mac.