Meldingen van Apple Music ontvangen

U kunt een melding ontvangen wanneer uw topartiesten nieuwe muziek uitbrengen of uw vrienden u in Apple Music volgen.

Apple Music verstuurt meldingen naar uw iPhone, iPad of iPod touch wanneer de topartiesten naar wie u luistert nieuwe muziek uitbrengen, de nieuwe programma's die u graag ziet beschikbaar worden of vrienden uw activiteit volgen.

Lees hoe u berichtgeving gebruikt op een iOS-apparaat.

Zie wat uw vrienden beluisteren.

Meldingen van Apple Music uitschakelen

Als u geen meldingen van Apple Music wilt ontvangen op uw apparaat, kunt u deze uitschakelen:

1. Open de Muziek-app.
  2. Tik op 'Voor jou' en tik vervolgens op roze cirkel met roze figuur op wit achtergrond of op uw foto.
  3. Scrol naar de onderkant van uw profielpagina en tik op 'Toon account' > 'Meldingen'. Als u geen Apple Music-profiel hebt geconfigureerd, tikt u op 'Meldingen'.
  4. Schakel 'Vrienden' uit om geen meldingen meer te ontvangen als vrienden u beginnen te volgen. Schakel 'Artiesten en programma's' uit om geen meldingen meer te ontvangen over de artiesten en programma's die u volgt.