Als je geen e-mail kunt versturen met iOS 11 en een Outlook.com- of Exchange mailaccount

Je kunt mogelijk geen e-mail verzenden met een Outlook.com-, Office 365- of Exchange-account totdat je bijwerkt naar iOS 11.0.1.

Als je e-mailaccount wordt gehost door Microsoft op Outlook.com of Office 365, of een Exchange Server 2016 die draait op Windows Server 2016, zie je mogelijk deze foutmelding wanneer je een e-mail probeert te verzenden met iOS 11: 'Kan geen e-mail verzenden. De server heeft het bericht geweigerd.'

Om het probleem op te lossen, werk je bij naar iOS 11.0.1 of nieuwer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.