Als media niet zoals verwacht verschijnt in iMovie voor iOS

Als media niet zoals verwacht verschijnt in iMovie, bevat het project mogelijk media in een niet-ondersteunde structuur. Werk de iPhone, iPad of iPod touch bij naar iOS 11 om nog meer structuren te ondersteunen.

Als u geen foto's of video's uit de iCloud-fotobibliotheek kunt toevoegen aan een iMovie-project, de fragmenten in de mediabibliotheek of een project grijs verschijnen of de video niet kan worden afgespeeld, werkt u het apparaat bij naar iOS 11.

Als na de update de fragmenten in een project of de projectminiaturen nog steeds grijs verschijnen, maakt u de nodige wijzigingen aan het project om dit op te lossen. Houd uw vinger bijvoorbeeld op een van deze fragmenten in het project en laat los om het probleem op te lossen.