Waar u Apple Pay kunt gebruiken

U kunt Apple Pay gebruiken in winkels, binnen apps en op het web in Safari, voor het openbaar vervoer in sommige landen en regio's, en in Business Chat in de Verenigde Staten.#notes1

In winkels

Gebruik Apple Pay overal waar u een van deze symbolen ziet.2 Of zoek naar Apple Pay in Kaarten om winkels in de buurt te zien die Apple Pay accepteren.

Apple Pay-symbool

In China gebruikt u Apple Pay overal waar u een van deze symbolen ziet.2

Apple Pay-symbolen

In Japan gebruikt u Apple Pay overal waar u een van deze symbolen ziet.2

Apple Pay-symbolen

Binnen apps en online in Safari

Gebruik Apple Pay overal waar u deze knop ziet of waar Apple Pay vermeld staat als een betaalmethode. U ziet mogelijk ook 'Doneer met Apple Pay' of 'Koop met Apple Pay'.

Apple Pay-symbool

Meer informatie

1. In China kunt u Apple Pay op het web in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger.
  2. Bij sommige winkels staat dit symbool wel op de kaartlezers en kassasystemen, maar kunt u nog niet contactloos betalen, dus ook niet met Apple Pay. Als u niet met Apple Pay kunt betalen bij een winkel waar wel het symbool voor contactloos betalen staat afgebeeld, laat het ons dan weten.