Apps beschikbaar maken in een zakelijke omgeving via iTunes

Lees hoe u apps beschikbaar kunt maken via iTunes.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Apple biedt Volume Purchase Programs en Apple Configurator aan op de Mac om bedrijfsomgevingen te helpen apps op iOS-apparaten te beheren en op grote schaal beschikbaar te maken. Maar sommige zakenpartners moeten mogelijk nog iTunes gebruiken om apps te installeren.

Apps installeren met iTunes

Als u al een nieuwere versie van iTunes hebt geïnstalleerd, kunt u deze versie van iTunes downloaden1 op uw Mac232-bits pc of 64-bits pc en het installatieprogramma uitvoeren. Nadat de installatie is voltooid, kunt u iTunes blijven gebruiken om apps beschikbaar te maken.

Nadat u deze versie van iTunes hebt geïnstalleerd, wordt u niet meer gevraagd nieuwere versies te downloaden. Werk iTunes handmatig bij naar de nieuwste versie als u klaar bent met het beheer van uw apparaten om ervoor te zorgen dat de software up-to-date is.

1 Apple biedt alleen technische support aan voor de nieuwste versie van iTunes.

2. Deze versie van iTunes is niet compatibel met macOS Mojave.