Apps beschikbaar maken in een zakelijke omgeving via iTunes

Lees hoe u apps beschikbaar kunt maken via iTunes.

Apple biedt Volume Purchase Programs en Apple Configurator aan op de Mac om bedrijfsomgevingen te helpen apps op iOS-apparaten te beheren en op grote schaal beschikbaar te maken. Maar sommige zakenpartners moeten mogelijk nog iTunes gebruiken om apps te installeren.

Apps installeren met iTunes

Als u al een nieuwere versie van iTunes hebt geïnstalleerd, kunt u deze versie van iTunes downloaden op uw MacPC 32-bits of PC 64-bits* en vervolgens voert u het installatieprogramma uit. Nadat de installatie is voltooid, kunt u iTunes blijven gebruiken om apps beschikbaar te maken.

Nadat u deze versie van iTunes hebt geïnstalleerd, zult u niet meer worden gevraagd nieuwere versies te downloaden. Werk handmatig bij naar de nieuwste versie van iTunes, wanneer u klaar bent om te upgraden.

*Apple biedt alleen technische support aan voor de nieuwste versie van iTunes.