Wijzigingen in de nieuwe iTunes-versie

Lees meer over de wijzigingen in apps, iTunes U, Internetradio en meer.

De nieuwe iTunes-versie is gericht op muziek, films, tv-programma's, podcasts en audioboeken. Apps voor iPhone, iPad en iPod touch zijn nu alleen beschikbaar in de nieuwe App Store voor iOS. De nieuwe App Store maakt het ook eenvoudig om apps te downloaden, bij te werken en opnieuw te downloaden, en dat allemaal zonder een Mac of pc.

Deze wijzigingen vindt u in de nieuwe iTunes-versie:

Media, bestanden en ander materiaal op een iOS-apparaat beheren

Sluit het iOS-apparaat aan op de computer met de USB-kabel om muziek, films, tv-programma's en audioboeken te synchroniseren via iTunes. U kunt ook een reservekopie van het apparaat maken in iTunes.

Als u bestanden wilt kopiëren tussen een computer en apps op een iOS-apparaat, gebruikt u bestandsdeling.

U kunt al gedownloade iOS-apps, beltonen en boeken (alleen voor pc) vinden in de map 'iTunes Media'.

Als u een iOS-app, beltoon of boek hebt, waarvan de inhoud niet meer beschikbaar is om opnieuw te downloaden, kunt u de inhoud verplaatsen naar een iOS-apparaat wanneer het apparaat is aangesloten op een computer met een USB-kabel.