Over Apple Configurator 2.5

Lees hier wat nieuw is in Apple Configurator 2.5.

Apple Configurator 2.5 is een aanbevolen update voor Apple Configurator 2.4. U kunt deze installeren vanaf het paneel Updates van de Mac App Store. Apple Configurator 2.5 vereist macOS Sierra 10.12.5, macOS Sierra 10.12.6 of macOS High Sierra 10.13. De app werkt met iPhone, iPad en iPod touch met iOS 7 en hoger. Enkele functies vereisen iOS 11 en hoger of tvOS 11 en hoger.

Nieuw in Apple Configurator 2.5

• Apparaten tijdelijk toevoegen aan DEP (Device Enrollment Program)
  • De panelen 'Tik om te configureren' en 'Toetsenbordkiezer' overslaan in iOS-configuratie-assistent
  • Het paneel 'Inloggen bij tv-aanbieder' overslaan in tvOS-configuratie-assistent
  • Data-abonnement optioneel bewaren bij het wissen van het apparaat
  • Nieuwe profielpayloads en beperkingen voor iOS waaronder Beperking van VPN-aanmaak, AirPrint-beveiliging, DNS-proxy en Beheerd klassengedrag op beheerde apparaten van studenten voor Klaslokaal
  • Nieuwe tvOS-payload voor inkomende AirPlay-beveiliging
  • Support voor de configuratie van tvOS-apparaten met tvOS 11 in het subnet van het lokale netwerk