Als GarageBand voor Mac 6.0.5 in macOS High Sierra niet kan worden geopend

Het kan tot 10 minuten duren voordat GarageBand voor Mac 6.0.5 wordt geopend na een upgrade van uw Mac naar macOS High Sierra.

Dit gebeurt alleen de eerste keer dat u GarageBand opent na het upgraden naar macOS High Sierra.

U kunt dit probleem vermijden door een update naar de nieuwste versie van GarageBand uit te voeren. U kunt de meest recente versie gratis downloaden vanaf de App Store.