iTunes U-verzamelingen worden verplaatst naar Podcasts

In september 2017 worden iTunes U-verzamelingen verplaatst naar de Podcasts-app op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV of het onderdeel Podcasts van iTunes op een Mac of pc.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

iTunes U-verzamelingen en openbare cursussen vinden

iTunes U biedt gratis educatieve inhoud van toonaangevende scholen, universiteiten, musea en culturele instellingen voor gebruikers overal ter wereld. iTunes U-verzamelingen bevatten onder andere gratis lezingen, taallessen en audioboeken. Openbare iTunes U-cursussen bevatten gratis inhoud over een enkel onderwerp.

Na de verplaatsing verschijnt iTunes U niet meer in iTunes op een Mac of pc en kunt u geen inhoud meer downloaden naar een computer. (Lees meer over het downloaden van inhoud vóór de verplaatsing.) U hebt wel nog steeds toegang tot iTunes U-inhoud maar:

• Voor toegang tot iTunes U-verzamelingen gebruikt u de Podcasts-app op een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV of gaat u in iTunes op een Mac of pc naar het onderdeel Podcasts. De inhoud kan anders zijn ingedeeld dan ervoor maar u kunt inhoud zoeken op artiest of naam van de verzameling.
  • Voor toegang tot openbare iTunes U-cursussen gebruikt u de iTunes U-app op een iOS-apparaat.

Alle koppelingen naar inhoud van iTunes U-verzamelingen brengen u naar dezelfde inhoud in Podcasts. Koppelingen naar inhoud van openbare cursussen werken alleen op iOS-apparaten.

Abonnementen zoeken

Alle abonnementen op iTunes U-verzamelingen op een iOS-apparaat of computer worden geconverteerd naar abonnementen op dezelfde inhoud in Podcasts.

Als een apparaat de toegang tot de Podcasts-app beperkt

U kunt geen iTunes U-verzamelingen zien op apparaten die de toegang tot de Podcasts-app beperken. Lees meer over het gebruik van Beperkingen.

Bronnen downloaden vóór de verplaatsing

Als u na de verplaatsing toegang wilt tot iTunes U-inhoud op een Mac of pc, downloadt u het materiaal naar de computer voordat de verplaatsing wordt uitgevoerd. Vanaf september 2017 vindt u het gedownloade materiaal in het onderdeel Podcasts in iTunes.

Als u iTunes U-webinhoud voor een organisatie beheert

Meer informatie over de verplaatsing en de inhoud van uw openbare website vindt u op http://help.apple.com/itunesu/sitemanager/#/itu833e41946.