Landen en regio's waar Apple Pay wordt ondersteund

Dankzij Apple Pay kunt u op een eenvoudige, veilige en vertrouwelijke manier betalen met een iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.

Apple Pay wordt aanvaard op plaatsen waar u deze symbolen en tekens ziet in winkels, in apps en op het internet in Safari. U kunt creditcards, betaalkaarten of prepaidkaarten toevoegen van deelnemende banken en kaartuitgevers in deze landen en regio's:

Azië/Oceanië

Australische vlag Australië

Chinese vlag China*

Vlag van Hongkong Hongkong

Japanse vlag Japan

Nieuw-Zeelandse vlag Nieuw-Zeeland

Singaporese vlag Singapore

Taiwanese vlag Taiwan

Meer informatie over deelnemende banken en kaartuitgevers in Azië/Oceanië.

* In China kunt u Apple Pay online in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger.

Europa

Belgische vlag België

Denemarken Denemarken

Finse vlag Finland

Franse vlag Frankrijk

Guernsey Guernsey

Ierse vlag Ierland

Vlag van Isle of Man Isle of Man

Italiaanse vlag Italië

Vlag van Jersey Jersey

Monegaskische vlag  Monaco

Noorse vlag Noorwegen

Poolse vlag Polen

Russische vlag Rusland

Vlag van San Marino San Marino

Spaanse vlag Spanje

Zweedse vlag Zweden

Zwitserse vlag Zwitserland

Oekraïense vlag Oekraïne

Vlag van het Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk

Vlag van Vaticaanstad Vaticaanstad

Meer informatie over deelnemende banken in Europa.

Latijns-Amerika en de Caraïben

Braziliaanse vlag Brazilië

Midden-Oosten

Vlag van de Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten

Meer informatie over deelnemende banken in het Midden-Oosten.

Noord-Amerika

Canadese vlag Canada

Vlag van de Verenigde Staten Verenigde Staten

Meer informatie over deelnemende banken in Noord-Amerika.

Het overmaken en ontvangen van geldbedragen via Apple Pay en de Apple Pay Cash-kaart zijn diensten die alleen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten. Ze worden geleverd door de Green Dot Bank, lid van de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Business Chat is momenteel nog bètasoftware en wordt volgens een vast tijdschema beschikbaar voor ondernemers. Business Chat is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.