Als uw MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015) niet uit de sluimerstand komt

Als u probeert uw MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015) uit de sluimerstand te halen, kan het gebeuren dat u alleen een zwart scherm, een zwart scherm met een cursor, of een bureaublad ziet, terwijl de computer verder niet reageert. Lees hier wat u moet doen.

Controleer eerst het volgende:

• Misschien is de helderheid van het beeldscherm helemaal laag gezet.
  • Als u een extern beeldscherm gebruikt, is het misschien uitgeschakeld.
  • Misschien staat de Mac in de veilige sluimerstand. Als u de Mac uit de veilige sluimerstand wilt halen, sluit u deze aan op de lichtnetadapter en drukt u op de aan/uit-knop.
  • Kijk of de Mac niet uitgeschakeld is.

Als de MacBook Pro nog steeds niet uit de sluimerstand komt, volgt u deze stappen om Power Nap uit te schakelen:

1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om de Mac uit te schakelen.
  2. Wacht een paar seconden en druk dan nogmaals op de aan/uit-knop om de Mac weer aan te zetten.
  3. Als de Mac is opgestart, kiest u het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Energiestand'.
  4. Klik op de tab 'Batterij' en schakel het aankruisvak 'Schakel Power Nap in bij gebruik van batterij' uit.
  5. Klik op de tab 'Lichtnetadapter' en schakel het aankruisvak 'Schakel Power Nap in als lichtnetadapter is aangesloten' uit.

Neem contact op met Apple Support als het probleem nog steeds optreedt nadat u Power Nap hebt uitgeschakeld.