Als de MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015) niet uit de sluimerstand komt

Wanneer je de MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015) uit de sluimerstand probeert te halen, zie je mogelijk alleen een zwart scherm dat niet reageert, een zwart scherm met cursor of een bureaublad. Lees hier wat je moet doen.

Controleer eerst het volgende:

• Misschien is de helderheid van het beeldscherm helemaal laag gezet.

• Als je een extern beeldscherm gebruikt, is het misschien uitgeschakeld.

• Misschien staat de Mac in de veilige sluimerstand. Je kunt de Mac uit de veilige sluimerstand halen door deze op de lichtnetadapter aan te sluiten en op de aan/uit-knop te drukken.

• Kijk of de Mac niet uitgeschakeld is.

Als de MacBook Pro nog steeds niet wordt geactiveerd, volg je deze stappen om Power Nap uit te schakelen:

1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om de Mac uit te schakelen.

2. Wacht een paar seconden en druk dan nogmaals op de aan/uit-knop om de Mac weer aan te zetten.

3. Nadat de Mac is opgestart, kies je Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Energiestand'.

4. Klik op de tab 'Batterij' en schakel het aankruisvak 'Schakel Power Nap in bij gebruik van batterij' uit.

5. Klik op de tab 'Lichtnetadapter' en schakel het aankruisvak 'Schakel Power Nap in als lichtnetadapter is aangesloten' uit.

Neem contact op met Apple Support als het probleem blijft optreden nadat je Power Nap hebt uitgeschakeld.