Het scherm van uw iPhone, iPad of iPod touch opnemen

In iOS 11 kunt u een schermafbeelding maken en geluid opnemen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Het scherm opnemen

1. Voeg 'Schermopname' toe aan het bedieningspaneel. Ga naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' > 'Pas regelaars aan' en tik op  naast 'Schermopname'.
  2. Open bedieningspaneel.
  3. Om geluid vast te leggen tijdens het opnemen, drukt u stevig op '' en tikt u op 'Microfoongeluid'.
  4. Tik op  en wacht tot er wordt afgeteld vanaf drie.
  5. Om te stoppen met opnemen, opent u bedieningspaneel en tikt u op . Of tik op de rode statusbalk boven in het scherm en tik op 'Stop'.

U vindt uw schermopname in de Foto's-app.