Over de macOS Sierra 10.12.6-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.6-update verbetert de beveiliging, stabiliteit en compatibiliteit van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem dat het maken van bepaalde SMB-verbindingen vanuit Finder verhindert.
  • Verhelpt een probleem dat ervoor zorgt dat Xsan-clients onverwacht opnieuw opstarten bij het verplaatsen van een bestand binnen een relatiepunt op een Quantum StorNext-bestandssysteem.
  • Verbetert de stabiliteit van de Terminal-app.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.