Uw vervangende AirPods of oplaadcase configureren

Wanneer u uw vervanging hebt ontvangen, volgt u deze stappen om uw AirPods weer te kunnen gebruiken.

configuratieknop op uw AirPods-oplaadcase

Uw AirPods of oplaadcase configureren

1. Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op de informatieknop  naast uw AirPods.
  2. Tik op 'Vergeet dit apparaat'.
  3. Tik op 'Vergeet apparaat' en tik opnieuw om dit te bevestigen.
  4. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  5. Open het deksel en controleer het statuslampje. Het moet oranje knipperen.
  6. Houd de configuratieknop op de achterkant van de case enkele seconden ingedrukt. Het statuslampje moet wit knipperen.*
  7. Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar het beginscherm.
  8. Open de case (met de AirPods erin) en houd deze naast uw iPhone, iPad of iPod touch. Er verschijnt een configuratie-animatie op het scherm.
  9. Tik achtereenvolgens op 'Verbind' en op 'Gereed'.

* Als het statuslampje nog steeds oranje knippert, sluit u de case aan op een voedingsbron, sluit u het deksel en wacht u 20 minuten. Open vervolgens het deksel en houd de configuratieknop opnieuw enkele seconden ingedrukt tot het statuslampje wit knippert.