Je vervangende AirPods of oplaadcase configureren

Wanneer je je vervanging hebt ontvangen, volg je deze stappen om je AirPods weer te kunnen gebruiken.

configuratieknop op je AirPods-oplaadcase

Je AirPods of oplaadcase configureren

1. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.
  2. Sluit de case aan op een voedingsbron, sluit het deksel en wacht 20 minuten.
  3. Open het deksel en controleer het statuslampje. Het moet oranje knipperen.
  4. Houd de configuratieknop aan de achterkant van de oplaadcase circa 15 seconden ingedrukt tot het statuslampje wit gaat knipperen.
  5. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar het beginscherm.
  6. Open de case (met de AirPods erin) en houd deze naast je iPhone, iPad of iPod touch. Er verschijnt een configuratie-animatie op het scherm.
  7. Tik achtereenvolgens op 'Verbind' en op 'Gereed'.