Uw Keynote-presentatie inbedden in uw website

Wanneer u een Keynote-presentatie deelt om samen te werken met anderen, kunt u de presentatie ook inbedden in Medium, embed.ly of Wordpress.com. Meer informatie over hoe u de link die u nodig hebt krijgt van Keynote.

1. Open uw presentatie in Keynote.
  2. Klik op de knop 'Samenwerking' .
  3. Tik op een iPhone of iPad op 'Opties voor delen’. Ga op een Mac naar de volgende stap.
  4. Selecteer deze opties:
    • Tik of klik op het venstermenu 'Toegankelijk voor' en kies 'Iedereen die de link heeft'.
    • Als u niet wilt dat anderen de presentatie kunnen wijzigen, tikt of klikt u op het venstermenu 'Bevoegdheid' en kiest u 'Alleen lezen'.
      Als u 'Kan wijzigingen aanbrengen' kiest, kunnen gebruikers die in het ingebedde document op de knop 'Open in Keynote' klikken uw presentatie wijzigen.
    • Controleer of u geen wachtwoord hebt ingesteld voor het bestand.
  5. Tik of klik op 'Kopieer link’.
  6. Klik op 'Deel'. Wanneer het delen is voltooid, wordt de link naar uw klembord gekopieerd. De URL moet beginnen met 'https://www.icloud.com/keynote/' en eindigen op '#[uw bestandsnaam]'.

De meeste ondersteunde websites laten u de presentatie inbedden door de link in uw blogpost te plakken. Meer informatie over hoe u uw Keynote-presentatie inbedt met Medium, embed.ly en Wordpress.com.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.