Uw Keynote-presentatie inbedden in uw website

Wanneer u een Keynote-presentatie deelt om samen te werken met anderen, kunt u de presentatie ook inbedden in uw Medium, embed.ly of Wordpress.com. Meer informatie over hoe u de koppeling die u nodig hebt krijgt van Keynote.

1. Open uw presentatie in Keynote.
  2. Klik op .
  3. Klik op 'Opties voor delen' om meer opties weer te geven.
  4. Werk deze opties bij:
    • Klik op het keuzemenu 'Toegankelijk voor' en kies 'Iedereen die de koppeling heeft'.
    • Als u niet wilt dat anderen de presentatie kunnen bewerken, klikt u op het venstermenu 'Bevoegdheid' en kiest u 'Alleen lezen'.1
    • Controleer of u geen wachtwoord hebt ingesteld voor het bestand.
  5. Kies 'Kopieer koppeling'.
  6. Klik op 'Deel'. Wanneer het delen is voltooid, wordt de koppeling naar uw klembord gekopieerd. De URL moet beginnen met 'https://www.icloud.com/keynote/' en eindigen op '#[uw bestandsnaam]'.

De meeste ondersteunde websites laten u de presentatie inbedden door de koppeling in uw blogbericht te plakken. Meer informatie over hoe u uw Keynote-presentatie inbedt met Medium, embed.ly en Wordpress.com.

1Als u 'Kan wijzigingen aanbrengen' kiest, kunnen gebruikers die in het ingebedde document op de knop 'Open in Keynote' klikken uw presentatie bewerken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.