Online en in apps luisteren naar Apple Music

Als u zich abonneert op Apple Music, kunt u online en in apps muziek in Apple Music en uw muziekbibliotheek zoeken en afspelen.

Online luisteren naar Apple Music

1. Ga naar music.apple.com/nl.
  2. Log in met de Apple ID die en het wachtwoord dat u gebruikt voor uw Apple Music-abonnement.

Als u bent ingelogd, kunt u:

Luisteren naar Apple Music in apps

Apps kunnen vragen om uw toestemming voor toegang tot uw Apple Music-abonnement. Wanneer een app u om toestemming vraagt, tikt u op 'OK' om toegang te geven tot uw muziekbibliotheek, afspeellijsten en persoonlijke aanbevelingen.

Als u een website van derden gebruikt, opent u de accountinstellingen en zoekt u naar een optie om uw abonnement te koppelen. Mogelijk moet u eerst inloggen bij de account die u voor de website gebruikt.

Beheren welke apps toegang hebben tot Apple Music op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Privacy' en vervolgens op 'Media en Apple Music'.
  3. Schakel alle apps uit die geen toegang mogen krijgen tot uw Apple Music-abonnement.

Voor sommige apps moet u de Apple Music-app gebruiken om toegang tot Apple Music uit te schakelen.

1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik op 'Voor jou'.
  3. Tik op uw foto in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Scrol naar beneden naar 'Apps met toegang' en tik op 'Wijzig'.
  5. Tik op de verwijderknop  naast de app.

Beheren welke apps toegang hebben tot Apple Music op uw Android-apparaat

1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik op de knop 'Meer' .
  3. Tik op 'Account'.
  4. Scrol naar beneden en tik op 'Apps met toegang'.
  5. Veeg naar links over de app die u wilt verwijderen en tik op 'Verwijder'.

Apple Music Digital Rights Management voor Microsoft Edge en Internet Explorer

Eigenaars van digitaal materiaal gebruiken de Microsoft PlayReady-technologie om hun intellectueel eigendom, inclusief materiaal waarop auteursrechten rusten, te beschermen. Deze voorziening gebruikt de PlayReady-technologie om bepaald materiaal te beschermen. Als de PlayReady-technologie er niet in slaagt om het materiaal te beschermen, kunnen eigenaars van digitaal materiaal eisen dat de levering van beschermd materiaal aan bepaalde apparaten of pc-programma's door de voorziening wordt beperkt of stopgezet. In bepaalde gevallen bent u mogelijk verplicht om de PlayReady-technologie te upgraden om toegang te blijven houden tot het materiaal van de voorziening. Als u een dergelijke upgrade afwijst, hebt u geen toegang meer tot het materiaal waarvoor de upgrade vereist is.

Mogelijk kunt u deze voorzieningen niet gebruiken in bepaalde webbrowsers, zoals Internet Explorer 11, of met oudere versies van bepaalde besturingssystemen.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.