Support-informatie over AppleCare-training Technici (ATT)

Lees meer over de traingingsmaterialen die beschikbaar zijn voor kopers van AppleCare-training Technici.

Overzicht van het programma

Met AppleCare-training Technici hebt u alles wat u nodig hebt om Apple Certified Mac Technician (ACMT) of Apple Certified iOS Technician (ACiT) te worden. De training bevat uitgebreide leerstof over Apple producten en technologieën. In de modules worden zaken behandeld zoals algemene computerterminologie, probleemoplossing en preventief onderhoud. De structuur is logisch en ongecompliceerd, waardoor de gebruiker zich nieuwe begrippen en informatie moeiteloos eigen maakt. De training vindt plaats in de vorm van zelfstudie. U bepaalt dus helemaal zelf wanneer u studeert.

Toegang tot ATLAS voor AppleCare-training Technici

Erkende Apple resellers en de Apple Online Store verkopen AppleCare-training Technici op een groot aantal plaatsen over de hele wereld. Als u AppleCare-training Technici koopt, gaat u naar om u te registreren. Nadat u zich hebt geregistreerd, ontvangt u binnen 48 uur een reactie per e-mail. Feedback of vragen over registratie van AppleCare-training Technici kunt u sturen naar agreement.support@apple.com.

Cursussen

Nieuwe cursussen voor ACMT 2019 en ACiT 2019 zijn beschikbaar in ATLAS. U vindt de onderwerpgebieden 'Service Fundamentals', 'ACMT' en 'ACiT 2019' onder 'Elective Categories' (Keuzecategorieën) of 'Learning Plan' (Leerplan).

Als u in Atlas zoekt op 'Technician Training', vindt u suggesties voor cursusreeksen.

Cursussen die voor leden van AppleCare-training Technici beschikbaar zijn, zijn voorzien van de aanduiding '(Public 2019)'.

Examens

De volgende certificeringsexamens zijn beschikbaar:

• Apple Service Fundamentals-examen (SVC-19A)
  • ACMT 2019-certificeringsexamen voor Mac-onderhoud (MAC-19A)
  • ACiT 2019-certificeringsexamen voor iOS-onderhoud (iOS-19A)

Voor ACMT 2019-certificering moet u het Apple Service Fundamentals-examen (SVC-19A) en het ACMT 2019-certificeringsexamen voor Mac-onderhoud (MAC-19A) met goed gevolg afleggen.

Voor ACiT 2019-certificering moet u het Apple Service Fundamentals-examen (SVC-19A, SVC-18A) en het ACiT 2019-certificeringsexamen voor iOS-onderhoud (iOS-19A) met goed gevolg afleggen.

U kunt de examens online vanaf uw eigen computer afleggen. Deze examens worden beschreven in de volgende artikelen: