Over de macOS Sierra 10.12.5-update

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Corrigeert een probleem met haperende audio wanneer deze wordt afgespeeld via USB-koptelefoons.
  • Verbetert de compatibiliteit van de Mac App Store met toekomstige software-updates.
  • Voegt ondersteuning toe voor mediavrije installatie van de Windows 10-makersupdate via Boot Camp.
  • Voegt support toe voor meer RAW-structuren van digitale camera's.
  • Lost een probleem op waardoor de systeemgegevens worden ingesteld op het jaar 2040. Dit probleem was van invloed op sommige zakelijke klanten en onderwijsinstellingen.
  • Voorkomt een potentiële kernel panic bij het opstarten vanaf een NetInstall-schijfkopie. Deze oplossing is beschikbaar wanneer wordt opgestart vanaf een NetInstall-schijfkopie die is gemaakt via het macOS 10.12.5-installatieprogramma.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.