Apps verwijderen op uw iPhone, iPad en iPod touch

Lees hoe u apps van andere leveranciers verwijdert die op uw iPhone, iPad en iPod touch zijn geïnstalleerd.

iPhone waarop het scherm 'Verwijder app' te zien is

Een app verwijderen

1. Houd de app ingedrukt.
  2. Tik op 'Verwijder app' symbool Verwijder app.
  3. Tik op 'Verwijder app' en tik vervolgens op 'Verwijder' om te bevestigen.

In iOS 14 zijn er ook nieuwe manieren om de apps op uw iPhone te vinden en te ordenen. In plaats van een app te verwijderen, kunt u pagina's op uw beginscherm verbergen en bepaalde apps verplaatsen zodat ze alleen in uw App-bibliotheek worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van de App-bibliotheek en het aanpassen van uw beginscherm.

Wanneer u een app verwijdert, betekent dit niet dat u ook automatisch alle in-app abonnementen annuleert. Wanneer u een app verwijdert, ziet u mogelijk de optie 'Annuleer abonnementen'. Lees hier hoe u uw abonnementen beheert.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.