Logic Remote gebruiken zonder een gedeeld wifinetwerk

Als je geen gedeeld wifinetwerk hebt, kun je nog steeds Logic Remote op je iOS-apparaat gebruiken om Logic Pro voor Mac, GarageBand en MainStage op je Mac te bedienen.

Als je Logic Remote 1.3.1 wilt gebruiken zonder een gedeeld wifinetwerk, kunt je je iOS-apparaat met een Lightning-kabel rechtstreeks op je Mac aansluiten of een computer-naar-computer-wifinetwerk tussen apparaten aanmaken.

Om verbinding te maken via een van deze methoden, heb je het volgende nodig:

• Een Mac met macOS Sierra 10.12.4

• Logic Pro 10.3 of nieuwer, GarageBand 10.1.5 of nieuwer of MainStage of nieuwer

• Een iPad of iPhone met iOS 10.3 of nieuwer en Logic Remote 1.3.1 of nieuwer

Een Lightning-kabel aansluiten

Naast de hierboven genoemde vereisten heb je een Lightning-kabel en iTunes 12.6 nodig om deze verbinding tot stand te brengen.

Zorg ervoor dat je je Mac herstart na de update van iTunes.

Verbinding maken via een Lightning-kabel:

1. Sluit de Lightning-kabel van je iOS-apparaat aan op je Mac.

2. Open Logic Pro, MainStage of GarageBand op je Mac.

3. Open Logic Remote op je iOS-apparaat.

4. Kies in het dialoogvenster op je iOS-apparaat de Mac waarmee je bent verbonden.

5. Klik in het bericht op je Mac op 'Sta toe' om te bevestigen en de verbinding tot stand te brengen.

Een computer-naar-computer-netwerk aanmaken

Voor het gebruik van Logic Remote kun je een tijdelijke wifiverbinding tussen je iOS-apparaat en je Mac instellen.

Verbinding maken via een computer-naar-computer-netwerk:

1. Maak een computer-naar-computer-netwerk aan op de Mac.

2. Ga vanaf het beginscherm op je iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Wifi' en zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld. Selecteer je Mac bij 'Apparaten'.

3. Open Logic Pro, MainStage of GarageBand op je Mac.

4. Open Logic Remote op je iOS-apparaat.

5. Kies in het dialoogvenster op je iOS-apparaat de Mac waarmee je bent verbonden.

6. Klik in het bericht op je Mac op 'Verbind' om te bevestigen en de verbinding tot stand te brengen.