Apple Software Update gebruiken om wifiproblemen in Boot Camp op te lossen

Als u problemen hebt met het maken van wifiverbindingen wanneer u Windows 10 gebruikt via Boot Camp op uw MacBook Pro uit 2016, downloadt u de nieuwste besturingsbestanden via Apple Software Update.

Als u geen wifiverbinding kunt maken, opent u het programma Apple Software Update in Windows en installeert u alle beschikbare updates.

Als u in Windows geen bedrade internetverbinding kunt maken, start u de computer op met macOS en volgt u deze stappen:

1. Sluit een extern schijfstation aan op de Mac, bijvoorbeeld een USB-stick die is geformatteerd voor Windows.

2. Open Boot Camp-assistent. Deze vindt u in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'.

3. Kies 'Taak' > 'Download Windows-ondersteuningssoftware'.

4. Selecteer het externe schijfstation als bestemming voor de software.

5. Start de Mac op met Windows en installeer de update vanaf het externe schijfstation.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.