Night Shift gebruiken op een iPhone, iPad en iPod touch

Night Shift maakt de kleuren van het scherm na zonsondergang warmer, wat prettiger is voor uw ogen.

Informatie over Night Shift

Night Shift1 maakt gebruik van de klok op het iOS-apparaat en de geografische locatie om te bepalen wanneer de zon ondergaat in uw regio. De kleuren op het beeldscherm worden dan automatisch warmer gemaakt. In de ochtend worden weer de normale instellingen gebruikt.

night shift

Night Shift inschakelen

Night Shift kan op twee manieren worden in- en uitgeschakeld:

• Open het bedieningspaneel. Druk stevig op het symbool voor de regeling van de helderheid en tik op symbool voor de helderheid om Night Shift in of uit te schakelen.
  • Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' > 'Night Shift'.2 Op hetzelfde scherm kunt u een planning instellen om Night Shift in of uit te schakelen en de kleurtemperatuur aan te passen.

Night Shift is standaard ingeschakeld van zonsondergang tot zonsopkomst.

1. Night Shift is beschikbaar op iPhone 5s of nieuwer, iPad Pro, iPad (5e generatie en nieuwer), iPad Air of nieuwer, iPad mini 2 of nieuwer en iPod touch (6e generatie).
  2. Enkele instellingen voor schermtoegankelijkheid, waaronder 'Keer kleuren om', 'Grijstinten' en 'Verhoog contrast', kunnen Night Shift of True Tone-scherm uitschakelen.