Een afspeellijst aanmaken in de Muziek-app (of Apple Music-app)

Lees hier hoe u afspeellijsten aanmaakt met muziek uit de Apple Music-catalogus of uw eigen verzameling.

Een afspeellijst aanmaken op uw iPhone, iPod touch of Android-apparaat

1. Open de Apple Music-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Bibliotheek'.
  3. Tik op 'Afspeellijsten'.
  4. Tik op 'Nieuwe afspeellijst'.
  5. Geef uw afspeellijst een naam en tik op 'Voeg muziek toe'.
  6. Zoek de muziek die u wilt toevoegen.
  • Tik op de iPhone of iPod touch op de gewenste muziek en tik vervolgens op 'Gereed'. Als u muziek rechtstreeks vanuit het zoekvak toevoegt, tikt u op 'Annuleer' en vervolgens op 'Gereed'.
  • Tik op een Android-apparaat op de muziek die u wilt toevoegen en tik vervolgens op 'Gereed' Het symbool van het vinkje op Android .iPhone met 7 nummers die aan een nieuwe afspeellijst zijn toegevoegd

U kunt ook een nummer, album of afspeellijst ingedrukt houden. Tik op 'Zet in een afspeellijst' om de muziek aan bestaande afspeellijst toe te voegen of tik op 'Nieuwe afspeellijst'. Of u kunt een afspeellijst aanraken en vasthouden om deze te downloaden, te delen of te verwijderen.

Een afspeellijst aanmaken op uw iPad

1. Open de Apple Music-app.
  2. Scrol naar de onderkant van de navigatiekolom en tik op 'Nieuwe afspeellijst'.
  3. Geef uw afspeellijst een naam en tik op 'Voeg muziek toe'.
  4. Zoek muziek die u wilt toevoegen, tik erop en tik vervolgens twee keer op 'Gereed'.iPad met 7 nummers die aan een nieuwe afspeellijst zijn toegevoegd

U kunt ook een nummer, album of afspeellijst ingedrukt houden totdat deze omhoog komt. Sleep de muziek vervolgens naar een bestaande afspeellijst of 'Nieuwe afspeellijst' in de navigatiekolom.

Een afspeellijst aanmaken op uw Mac of pc

1. Open de Apple Music-app of iTunes.
  2. Kies op de menubalk 'Archief' >'Nieuw' > 'Afspeellijst'.
  3. Geef uw afspeellijst een naam.
  4. Sleep muziek naar uw afspeellijst in de navigatiekolom.

Wilt u muziek toevoegen aan een bestaande afspeellijst? Sleep muziek gewoon naar een afspeellijst in de navigatiekolom.

Meer informatie over afspeellijsten

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.