Windows 10 Anniversary Update kan verhinderen dat Bluetooth-apparaten een Mac-computer uit de sluimerstand halen

Lees wat u kunt doen als u uw Mac niet uit de sluimerstand kunt halen met een Bluetooth-apparaat (zoals een toetsenbord of muis) nadat u Windows 10 in Boot Camp hebt bijgewerkt.

Bij een update naar Windows 10 met Windows 10 versie 1607 (de 'Anniversary Update') kunnen er vermeldingen in het Windows-register worden verwijderd die ervoor moeten zorgen dat Bluetooth-apparaten de sluimerstand kunnen beëindigen. Dat heeft tot gevolg dat de Mac niet door Bluetooth-apparaten uit de sluimerstand kan worden gehaald wanneer deze via Boot Camp is opgestart met Windows.

Om deze functie weer aan de praat te krijgen, moet u de Windows-ondersteuningssoftware opnieuw installeren op de Mac.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.