Als u tijdens de installatie van Windows 10 de foutcode 0xc000000f of 0xc0000225 krijgt

Lees wat u moet doen als u de foutcode 0xc000000f of 0xc0000225 krijgt tijdens de installatie van Windows 10 op uw Mac via Boot Camp.

Deze foutcodes kunnen worden weergegeven als er een probleem is met de ISO-schijfkopie van Windows die u gebruikt om Windows op uw Mac te installeren.

U kunt dit probleem oplossen door uw schijf in te delen als één partitie met behulp van Boot Camp-assistent, een nieuwe ISO-schijfkopie te downloaden van Microsoft en de installatie van Windows 10 opnieuw uit te voeren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.