Als uw iPhone vastzit in de koptelefoonmodus

Vraag hulp als uw iPhone vast blijft zitten in de koptelefoonmodus of uw koptelefoon niet herkent.

iPhone vast in koptelefoonmodus

Hebt u een van deze problemen?

• Nadat u een koptelefoon aansluit op uw iOS-apparaat, komt het geluid uit de luidsprekers van het apparaat in plaats van uit de koptelefoon.
  • U hebt uw koptelefoon losgekoppeld, maar als u het volume op uw iOS-apparaat aanpast, ziet u nog steeds een volume-indicator voor de koptelefoon.

Als dit het geval is, brengt u uw apparaat naar een Apple Store of erkende Apple serviceprovider voor inspectie. Is er geen servicelocatie in de buurt? Neem contact op met Apple Support.