Als uw iPad-toetsenbord klein is of in tweeën is gedeeld

Lees hier hoe u het schermtoetsenbord van uw iPad weer op de gebruikelijke manier kunt weergeven als het kleiner is dan gewenst of als het in tweeën is gedeeld.

Als uw iPad-toetsenbord niet de volledige grootte heeft en midden onderaan het scherm staat, hebt u waarschijnlijk een van de volgende functies ingeschakeld:

• Zwevend toetsenbord: een kleiner, eendelig toetsenbord dat overal op het scherm kan worden geplaatst
  • Gesplitst toetsenbord: hiermee kan het toetsenbord in twee helften worden verdeeld die omhoog en omlaag kunnen worden verplaatst

Volg de onderstaande stappen om uw toetsenbord weer op de gebruikelijke manier weer te geven.

Een zwevend iPad-toetsenbord weer op de gebruikelijke manier weergeven

1. Plaats twee vingers op het zwevende toetsenbord.
  2. Schuif uw vingers uit elkaar om het toetsenbord te vergroten naar de volledige grootte en haal uw vingers van het scherm.

Een gesplitst iPad-toetsenbord weer op de gebruikelijke manier weergeven

1. Tik op een tekstveld in een app om het toetsenbord weer te geven.
  2. Houd de toetsenbordknop  rechtsonder op het toetsenbord ingedrukt.
  3. Schuif uw vinger omhoog naar 'Combineer' of 'Bijeen in basis' en neem uw vinger van het scherm.

Het gesplitste toetsenbord is alleen beschikbaar op iPad-modellen met een thuisknop.

Meer informatie

Meer informatie over typen met het schermtoetsenbord op de iPad, waaronder hoe u het zwevende en gesplitste toetsenbord kunt gebruiken.