Als u een bericht te zien krijgt dat uw computer een mogelijk probleem heeft gevonden

Stuur informatie naar Apple om de stabiliteit en beveiliging van Mac-computers te helpen verbeteren.

Dit bericht wordt weergegeven als uw computer een verschil heeft gedetecteerd tussen de firmware die is geïnstalleerd op uw Mac en de firmware die macOS verwachtte te zien. Firmware is software die uw Mac-hardware laat werken met het OS. Beschadigde of aangepaste firmware kan invloed hebben op de stabiliteit en beveiliging van uw Mac.

Vanaf macOS High Sierra 10.13 controleert uw Mac periodiek op een wijziging in de firmware en kunt u informatie over deze wijzigingen naar Apple sturen.

Als u een bericht te zien krijgt dat uw computer een mogelijk probleem heeft gevonden, klikt u op 'Verstuur naar Apple' om de informatie over de wijziging van de firmware naar Apple te sturen. U kunt eerst op 'Toon rapport' klikken om de informatie te bekijken die zal worden verstuurd. Of u kunt op 'Verstuur niet' klikken om het sturen van informatie over te slaan en het bericht te sluiten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.