Als u een ISO-bestandsfout ziet wanneer u Windows installeert via Boot Camp

Lees wat u kunt doen als u de melding 'ISO-bestand met 64-bits Windows 10 of hoger vereist' krijgt wanneer u Windows op uw Mac installeert via Boot Camp.

Deze melding kan worden weergegeven als de ISO-installatiekopie van Windows wordt geactiveerd tijdens de uitvoering van Boot Camp-assistent. U kunt deze fout oplossen aan de hand van de volgende stappen:

1. Klik op 'OK' in de melding.
  2. Verwijder de ISO-installatiekopie van Windows door op de uitwerpknop te drukken naast de naam ervan in de navigatiekolom van een Finder-venster, of door de geactiveerde schijf naar de Prullenmand te slepen als die op het bureaublad staat.
  3. Klik in Boot Camp-assistent op 'Ga door'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.