Als u het bericht 'Er zijn geen installatiekopieën beschikbaar' ziet tijdens de installatie van Windows 10

Lees wat u kunt doen wanneer u het foutbericht 'Er zijn geen installatiekopieën beschikbaar' ziet wanneer u via Boot Camp de Windows 10 Anniversary Update probeert te installeren op uw Mac.

Dit foutbericht kan worden weergegeven nadat u de licentiecode hebt ingevoerd als u een USB 3-stick gebruikt om de Windows 10 Anniversary Update te installeren.

U kunt dit probleem op een van de volgende manieren oplossen:

• Zet de installatiekopie (ISO) van de Windows 10 Anniversary Update over op een USB 2-stick en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
  • Gebruik een USB 3-stick met een andere Windows 10-installatiekopie (dus niet die van de Windows 10 Anniversary Update).

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.