De zaklamp op de iPhone, iPad Pro of iPod touch gebruiken

De ledflits op de iPhone, iPad Pro of iPod touch doet ook dienst als zaklamp, voor als u wel wat extra licht kunt gebruiken.

Er zijn een paar manieren waarop u de zaklamp kunt in- of uitschakelen. U kunt Vraag het aan Siri of het bedieningspaneel op de iPhone X of nieuwer of op een iPhone 8 en ouder, iPad of iPod touch gebruiken.

Vraag het aan Siri

Hier volgen enkele voorbeelden van wat u kunt vragen:

• "Schakel mijn zaklamp in."
  • "Kun je mijn zaklamp inschakelen?"
  • "Schakel mijn zaklamp uit."

Het bedieningspaneel op de iPhone X en nieuwer gebruiken

1. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

U kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: druk stevig op de zaklampknop symbool 'Zaklamp' in de linkerbenedenhoek.

Het bedieningspaneel op de iPhone 8 of ouder, iPad Pro en iPod touch gebruiken

1. Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

De helderheid aanpassen

U past de helderheid van de zaklamp als volgt aan:

1. Veeg op een iPhone X of nieuwer omlaag vanuit de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen. Of veeg op een iPhone 8 of ouder, iPad of iPod touch omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te openen.
  2. Druk stevig op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Lees wat u moet doen als de zaklamp niet werkt op uw apparaat.

De zaklamp is beschikbaar op deze apparaten: iPhone, iPod touch (5e generatie en nieuwer), iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie en nieuwer), iPad Pro (11-inch), iPad Pro (10,5-inch) en iPad Pro (9,7-inch).