De zaklamp op de iPhone, iPad Pro of iPod touch gebruiken

De ledflits op de iPhone, iPad Pro of iPod touch doet ook dienst als zaklamp, voor als u wel wat extra licht kunt gebruiken.

Er zijn een paar manieren waarop u de zaklamp kunt in- of uitschakelen. U kunt Siri vragen of het bedieningspaneel gebruiken als u een een iPhone met Face ID of een iPad Pro hebt. U kunt het bedieningspaneel ook gebruiken als u een een iPhone met een thuisknop of een iPod touch hebt.

Vraag het aan Siri

Hier volgen enkele voorbeelden van wat u kunt vragen:

• "Schakel mijn zaklamp in."
  • "Kun je mijn zaklamp inschakelen?"
  • "Schakel mijn zaklamp uit."

Het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met Face ID of een iPad Pro

1. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

U kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' in de linkerbenedenhoek ingedrukt.

Lees hier welke iPhone-modellen Face ID hebben.

Het bedieningspaneel gebruiken op een iPhone met een thuisknop of op een iPod touch

1. Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op de zaklampknop symbool 'Zaklamp'
  3. U zet de zaklamp uit door opnieuw op symbool 'Zaklamp' te tikken.

De helderheid van de zaklamp aanpassen

1. Veeg op een iPhone met Face ID of op een iPad omlaag vanuit de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen. Op een iPhone met een thuisknop of op een iPod touch veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te openen.
  2. Houd de zaklampknop symbool 'Zaklamp' ingedrukt.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Lees wat u moet doen als de zaklamp niet werkt op uw apparaat.

De zaklamp is beschikbaar op deze apparaten: iPhone, iPod touch (5e generatie en nieuwer), iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie en nieuwer), iPad Pro (11-inch, 1e generatie en nieuwer), iPad Pro (10,5-inch) en iPad Pro (9,7-inch).