De zaklamp op de iPhone, iPad Pro of iPod touch gebruiken

De ledflits op de iPhone, iPad Pro of iPod touch doet ook dienst als zaklamp, voor als u wel wat extra licht kunt gebruiken.

Bedieningspaneel op een iPhone

iPhone 8 of ouder, iPad Pro en iPod touch

1. Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op symbool Zaklamp.
  3. U zet de zaklamp uit door nogmaals op symbool Zaklamp te tikken.

De helderheid aanpassen

In iOS 11 kunt u de helderheid van de zaklamp aanpassen:

1. Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven om het bedieningspaneel te openen.
  2. Druk stevig op symbool Zaklamp.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Bedieningspaneel op een iPhone X

iPhone X

1. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen.
  2. Tik op symbool Zaklamp.
  3. U zet de zaklamp uit door nogmaals op symbool Zaklamp te tikken.

U kunt de zaklamp ook inschakelen vanaf het toegangsscherm: druk stevig op symbool Zaklamp in de linkerbenedenhoek.

De helderheid aanpassen

In iOS 11 kunt u de helderheid van de zaklamp aanpassen:

1. Veeg omlaag vanaf de rechterbovenhoek om het bedieningspaneel te openen.
  2. Druk stevig op symbool Zaklamp.
  3. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag.

Als de zaklamp niet werkt

• Als u het bedieningspaneel opent maar symbool Zaklamp niet ziet, hebt u dit misschien verwijderd uit het bedieningspaneel. U kunt het weer toevoegen.
  • Wordt de zaklamp gedimd of grijs weergegeven? Misschien probeert u de zaklamp te gebruiken vanuit de camera- of video-app. Gebruik in plaats daarvan de flits van de app.

De zaklamp is alleen op deze apparaten beschikbaar:

• iPhone en iPod touch (5e generatie en hoger)
  • iPad Pro (12,9-inch, 2e generatie)
  • iPad Pro (10,5-inch)
  • iPad Pro (9,7-inch)