Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager aan een beheerde iTunes U-cursus

Je kunt je persoonlijke Apple ID gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen aan te maken en te bewerken.

Voordat je begint

Als je een persoonlijke Apple ID wilt gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen aan te maken en te bewerken, moet je organisatie voldoen aan de volgende criteria:

• De instelling moet een actieve Apple School Manager-organisatie hebben.

• De instelling moet beheerde Apple ID's aanmaken en uitreiken aan docenten.

• De instelling moet een openbare iTunes U-site hebben.

Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager

Voordat je een persoonlijke Apple ID kunt toevoegen als bijdrager, volg je deze stappen:

1. Stuur kopieën van al je iTunes U-cursussen naar je beheerde Apple ID.

2. Log in bij Course Manager of bij iTunes U voor iOS en accepteer de uitnodiging met de beheerde Apple ID.

3. Neem contact op met AppleCare om je openbare iTunes U-site te koppelen aan je Apple School Manager-organisatie.

4. Je kunt nu de persoonlijke Apple ID's van beheerders of bijdragers in Public Site Manager uitnodigen (toevoegen) als bijdragers aan je beheerde iTunes U-cursussen.

Vervolgens kun je je persoonlijke Apple ID uitnodigen als bijdrager aan de cursus. Wanneer je persoonlijke Apple ID wordt toegevoegd als cursusbijdrager, kun je deze gebruiken om cursussen te geven die je hebt aangemaakt met Apple School Manager.