Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager aan een beheerde iTunes U-cursus

U kunt uw persoonlijke Apple ID gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen te maken en bewerken.

Als u een persoonlijke Apple ID wilt gebruiken om beheerde iTunes U-cursussen te maken en bewerken, moet uw instelling voldoen aan de volgende criteria:

• De instelling moet een actieve Apple School Manager-organisatie (ASM) hebben.
  • De instelling moet beheerde Apple ID's maken en uitreiken aan docenten.
  • De instelling moet een openbare iTunes U-site hebben.

Een persoonlijke Apple ID toevoegen als bijdrager

Voordat u een persoonlijke Apple ID kunt toevoegen als bijdrager, volgt u deze stappen:

1. Stuur kopieën van al uw iTunes U-cursussen naar uw beheerde Apple ID.
  2. Log in bij Course Manager of bij iTunes U voor iOS en accepteer de uitnodiging met de beheerde Apple ID.
  3. Koppel uw openbare iTunes U-site nu met uw ASM-organisatie.
  4. Vervolgens kunt u de persoonlijke Apple ID's van beheerders of bijdragers in Public Site Manager uitnodigen (toevoegen) om bijdrager te worden aan uw beheerde iTunes U-cursussen.

Vervolgens kunt u uw persoonlijke Apple ID uitnodigen als bijdrager aan de cursus. Wanneer uw persoonlijke Apple ID wordt toegevoegd als cursusbijdrager, kunt u deze gebruiken om cursussen te geven die u hebt gemaakt met ASM.

Uw openbare iTunes U-site koppelen met uw ASM-organisatie

Uw openbare iTunes U-site hoeft slechts eenmalig door een IT-beheerder met uw ASM-organisatie gekoppeld te worden. Vraag de IT-beheerder om deze stappen te volgen om uw openbare iTunes U-site te koppelen met uw ASM-organisatie:

1. Ga naar school.apple.com.
  2. Log in met uw beheerde beheerders- of sitebeheerders-Apple ID.
  3. Selecteer 'iTunes U' in het linker paneel.
  4. Klik op 'Verzoek om Public Site Manager te gebruiken'. Als u nog geen openbare site hebt, wordt deze nu voor u aangemaakt.
  5. Plak de URL van uw openbare iTunes U-site in de adresregel, als u deze bij de hand hebt. (Deze stap is optioneel.)
  6. Klik op 'Verzoek'.