Nieuw in Keynote voor Mac

Meer informatie over de nieuwste updates voor Keynote voor Mac 7.3.

• Het is nu mogelijk om de objectenlijst te filteren door objectnamen te typen. Meer informatie
  • Verbeteringen van de prestaties en de stabiliteit.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies van Keynote voor Mac.

Nieuw in Keynote voor Mac 7.2

• Verbeter uw documenten met behulp van een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging besparen u tijd tijdens het typen. Meer informatie
  • Bewerk notities voor de presentator terwijl u dia's weergeeft in de Lichttafelweergave.
  • Scrol waar u maar wilt met nieuwe opties voor pannen en zoomen. Lees meer
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.
  • De functies voor Aandelen en Valuta retourneren nu gegevens van de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Keynote voor Mac 7.1

• De nieuwe objectenlijst maakt het eenvoudig om objecten te selecteren, te wijzigen en te organiseren, zelfs op ingewikkelde dia's. Meer informatie
  • Nieuwe optie om aantekeningen voor de presentator weer te geven op een zwarte achtergrond zodat deze eenvoudiger te lezen zijn tijdens presentaties bij weinig licht.
  • Open met een wachtwoord beveiligde documenten snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Lettertypen eenvoudig vervangen in een volledige presentatie.
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Up-to-date effecteninformatie in tabellen dankzij nieuwe functies voor aandelen en valuta. Meer informatie
  • Interactieve presentaties plaatsen op Medium, WordPress en andere websites. Meer informatie
  • Keynote 1.0-presentaties importeren. Meer informatie
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

Nieuw in Keynote voor Mac 7.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie).
    • Samen met anderen een presentatie wijzigen in Keynote op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Een presentatie openbaar maken of delen met specifieke personen
    • Zien wie er nog meer aan de presentatie werkt
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen Meer informatie
  • Met Keynote Live kunt u een diavoorstelling weergeven die kijkers kunnen volgen vanaf hun Mac, iPad en iPhone en via iCloud.com. Meer informatie
  • Keynote '05-presentaties openen en wijzigen. Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere presentaties in één venster.
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.